Wie ben ik?

Ik ben Martine de Koning. Ik ben moeder van 3 prachtige kinderen en ben al sinds 2002 werkzaam in het onderwijs. Zoals iedereen weet, is dat een zeer stressvolle baan. Ook ik kreeg last van diverse klachten en op aanrader van een vriendin, ben ik mij gaan verdiepen in Reiki. Dit werkte voor mij zo goed, dat ik besloot mijn Reiki certificaten te halen. (Reiki 1, 2 en Reiki practitioner). Tijdens mijn opleiding kwam ik in aanraking met Aurahealing en dit sluit zo mooi aan op Reiki, dat ik ook deze opleiding ben gaan doen. Ik heb al deze opleidingen gevolgd bij het Nederlof Centrum in Amsterdam (www.nederlofcentrum.nl). 

Na een keer geassisteerd te hebben bij een Reiki kinderklas, ben ik vanaf maart 2019 zelf actief als docent bij de opleiding Aurahealing van het Nederlof Centrum. Met veel plezier geef ik deze tweejarige opleiding aan verschillende groepen om ze op te leiden tot Aurahealer.

Bijscholen blijf ik leuk vinden, want er is zoveel wat aan kan sluiten op de healings technieken die ik al geef. Sinds kort ben ik ook als Soul Body FusionĀ® practitioner werkzaam. 


Getuigenissen

Ik heb een hele fijne behandeling gehad bij Martine. Ze neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik was hierdoor ontspannen tijdens de sessie. Na de sessie heeft ze mij ook goed uitgelegd wat zij voelde tijdens de behandeling en wat mij te wachten kan staan daarna. Dit was erg fijn aangezien het mijn eerste ervaring met Reiki was en ik ook na de behandeling hiermee aan de slag kan gaan. Martine is een echt down to earth persoon, to the point en erg prettig in de omgang. Een echte aanrader!

Christel

Martine heeft mij een prettige behandeling gegeven. Martine neemt de tijd en stelt je op je gemak. Na de behandeling heeft ze mij goed uitgelegd wat zij heeft ervaren en heeft ze mij van tips voorzien waar ik mee verder kan. 

Ik vond het een prettige ervaring en kom zeker nog eens terug. Ik adviseer een ieder om zeker een behandeling bij Martine te doen

Saskia

Pure Nature Healing | Voor een natuurlijke balans
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin