Reiki

Reiki

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Er wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam met levensenergie, wordt behandeld. De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters, 霊 rei ('geest' of 'ziel') en 気 ki ('energie' of 'levenskracht'). Een andere, Westerse vertaling van 霊気 reiki is "universele levensenergie". Bij het toepassen van reiki worden lichaam, geest en ziel, wanneer het aankomt op ziekte en genezing, als een geheel gezien.

Reikibehandeling:
Tijdens een reikibehandeling treedt de reikitherapeut als intermediair op, voor het doorgeven van energie aan de ontvanger. Deze energie vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest van de ontvanger. De doorgegeven energie heeft een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen (nadi's) en chakra's. Het doorgeven van deze energie gebeurt door directe handoplegging, maar kan ook op afstand. Dit heeft een positieve invloed op disharmonie in ieder deel van het menselijk wezen.

Reiki wordt toegepast bij klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en het versterkt eveneens de gezondheid en welbevinden.

Het heeft een harmoniserende uitwerking op alles waaraan energie ten grondslag ligt, zowel mensen, dieren, planten, objecten als situaties.

Voor meer informatie over Reiki, bel me gerust.

Pure Nature Healing | Voor een natuurlijke balans
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin